2015-01-06 14:52:13• hírek • (x)

Még nem maradtál le a Mark téli cipőiről

Későn jött a tél és ki tudja meddig fog tartani? A Mark téli cipőkollekciójából még bátran válogathatsz!

Az igazi tél meglehetősen későn érkezett meg Szatmárnémetibe, sokan pedig még az őszi lábbeliket használták az év utolsó hónapjában. Most viszont beköszöntött a tél és a hideg, sokan most indulnak téli cipőt, csizmát vagy bakancsot vásárolni! Nekik mondjuk: most is a Mark a jó megoldás. A Mark Manufaktur Closca sugárúton található bemutatóüzletében ugyanis még mindig folyamatosan pótolják a nagy népszerűségnek örvendő téli lábbeliket.

A kínálat színes, ám közös bennük a felhasznált kitűnő minőségű alapanyag, a pontos kivitelezés, na meg persze a tény, hogy a Marknál minden évszak kollekciója szorosan igazodik az európai divathoz. Legyen szó csizmákról és bakancsokról, gyerekeknek, felnőtteknek, férfiaknak és nőknek szánt meleg és kényelmes lábbelikről, a Marknál mindenki talál kedvére valót.

Használd ki, hogy Szatmárnémetiben gyártja cipőit a Mark, és vásárolj kedvező áron a minőségi lábbelikből, tudva, hogy ezeket az ország nagy cipőboltjaiban akár dupla-áron lehet megvenni! Látogass el a Closca sugárút 77/A szám alatt (a Német Elméleti Líceummal szemben) található Mark Cipőboltba - a kínálatban biztos nem fogsz csalódni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: